VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

14 mars en solig helg

Är man glad eller är man glad att man har två kastrerade pojkar! Kastrerade killar är nog det bästa man kan ha! Hanhundar är ju ofta så himla trevliga och nu behöver man inte bry sig när det är löp...här är det nu 4 tjejer som löper.......

Vilket superväder vi haft! Sol och åter sol, fortfarande massor av snö trots att det börjar närma sig andra halvan av mars.

I dag var det riktigt kyliga vindar...längtar så efter våren nu, vill ha grus under dojorna och höra alla glada fåglar sjunga i skogen.

Så länge man håller sig på stigen kan man i alla fall gå framåt men så fort man råkar kliva av stigen i skogen är det fortfarande knädjupt med snö och vad värre är, så har det blivit skare.

 I väntan på våren ägnar vi oss åt lite snölekar.

Stenen

De står faktiskt på stenen hundarna, det kan man ju inte tro, allt är ju bara precis som böljande beroende på hur snön har lagt sig i drivor..lille man Paddy börjar bli riktigt duktig han också och fattar det där med stenarna. Upp , någon sekunds koncentration och så blir det godis !

Bella

Har kommit på det braiga med kongar, så i går blev det aquatoy kong letning   Lätta att slänga långt och så sticker det i alla fall upp ett snöre...för i skogen under snötäcket ligger det ett x antal bollar, 3 dummies och troligen en hel del små mjukisdjur...omöjliga att hitta, så ja just det vi väntar ju på våren...sen kan man bara hoppas att det som göms i snö...

Superkul är det i alla fall att leta aquatoykong...

Valle full fart i skogen

 

Valle i full fart ut....

Bella i apporteringstagen

Bella på väg in...lite krångligt att samla ihop snöret..men ibland lyckas hon..

Greta

Greta på väg ut...det gäller ju att inte komma sist...

Greta

Greta på väg tillbaka..

Bella

Mamma Bella....

Bella

Puh...tungsprunget....

Så hemgång, med några ganska lyckliga trötta hundar...

Långbeningarna får ju sina väglångisar, där går det faktisk att gå nu  tom i jumpadojor, fast man får gå fram och tillbaka, vår vanliga runda är inte plogad ...men men , det går ju att gå i alla fall  .

Jägarkursen framskrider så sakteliga , eller i rasande fart känns det som och jag känner mig lite stressad över att missa på  teoriprovet...vi har i alla fall fått en tid, den 18 april ska vi skriva upp så det är bara att fortsätta plugga på...mycket som inte sitter och mycket som jag undrar varför man ska kunna..mycket går ju att slå upp om man skulle villa veta det..men men..nu är det bara att proppa huvet fullt med både nödigt och onödigt...


1 kommentarer

Namn: Carina
Hemsida: http://www.flatt-life.se
Tidpunkt: 2010-03-14 20:13
Härliga bilder, ett som är bra med snön i alla fall, att det är rätt lätt att få trötta/nöjda hundar Fast nu är vi less, här har vi bara isgata på vägen nu, så det blir till att åka iväg och leta isfria promenader...
Fixade i alla fall kursen idag, trots ryggen. Anmälde mig till fortsättningen ochså! Så nu får det bli barmark snart så vi kan träna!!
Lycka till med teoriprovet!!

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«december 2023»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Senaste inlägg
Vår
SOL
Äntligen!
Hmmm
Vinter fortfarande
Snö igen
Alla ting äro tre eller
Vinter
15 december
Söndag och regn

Senast kommenterade
Arlandahämtning mm.
Äntligen!
15 december
Måndag
18 september
11 september
Monstret i trädgården!
25 juli Ops..vad hände...
Paddy " Paddan"
Lördag 29 maj!

Arkiv
2011
2010
2009
2008