VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

6 oktober

Tokförkyld fortfarande, näsan rinner. Gick ändå ut en vända i solskenet. Skönt men det var inte bra för hostan som drog igång 7 resor värre efter den lilla utflykten.

Gjorde dom där lekarna med bollkastaren man inte får göra....eller....hundarna tycker det är kul...Bella tycker det är hysteriskt roligt, men det tycker ju hon om det mesta. Valle är helt med på noterna och Skrållan ja, hon tog tom. en dirigering på land!

Vet inte om hon inte ville springa i onödan eller... för hon sökte  verkligen en dirigering, tittade upp mot min hand för att se hur jag pekade och jobbade längre ut på mina uppmuntrande rop..ja, klockrent vart det i alla fall helt plötsligt. Hon kan när hon har lust Skrållan.

Skrållan på väg in

Skrållan på väg in...

Valle och Greta

Det är kuperat, rätt ordentligt så det blir lite workout för hundarna att kuta upp och ner och så använda hjärnan samtidigt.

Valle full rulle

Valle i full speed...nu med boll

Valle och Greta

Valle och Greta..Valle har kommit på att även om han inte hittat nån boll själv så kan man hänga på nån in som har gjort det...för det blir godis varje gång till alla som kommer ...

Greta har lyckats i sitt bollsök!

Greta med en fångst...

Bella full fart

Bella i bästa stil!

Sovlådan

Sen är det dags för sovlådan...den är ju perfekt egentligen..tänkte på det när jag såg det här att människor sover ju ibland i det man kallar för fosterställning..det är väl ungefär så här det för en hund.

Lady står varje dag en stund på sitt älskade köksbord och kikar ut genom fönstret. Nu är det fullt med nosfläckar så jag får ta och putsa rutan åt henne endera dan så att hon ser ut.

Lady vid sitt fönster

Syns tom på kortet, alla hennes små nosfläckar.....när hon inte står där och tittar ut så sover hon på bordet liggandes på sidan.....men i dag hände någonting märkligt..bordet var upptaget...

Nikki vilar på bordet

Nikki verkar alldeles nöjd med att ha fått låna Ladys bord......skönt med ett eget space... 


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«december 2023»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Senaste inlägg
Vår
SOL
Äntligen!
Hmmm
Vinter fortfarande
Snö igen
Alla ting äro tre eller
Vinter
15 december
Söndag och regn

Senast kommenterade
Arlandahämtning mm.
Äntligen!
15 december
Måndag
18 september
11 september
Monstret i trädgården!
25 juli Ops..vad hände...
Paddy " Paddan"
Lördag 29 maj!

Arkiv
2011
2010
2009
2008