VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

Rallylydnad och MH

Vi fick ju låna Ms Mouse några mysiga dagar. I lördags kom hennes forever family och hämtade  henne. Det är inte klokt vad fort man kan fästa sig vid en liten levnadsglad tjej som verkligen vill få ut det mesta av livet i varje sekund.

Ms Mouse

Det som var så märkligt var också att Nikki accepterade henne utan problem redan från första stund och Lucky som länge var lite avvaktande mot Nikki hade inte heller några betänkligheter men bäst av alla kanske ändå Skrållan och Valle är , en som tvättar och en som tycker att det är allmänt OK...

Valle och Mouse

Ms Mouse som har krypit upp hos Valle...

Vid tolv i lördags kom hennes nya familj och hämtade henne. En härlig familj! Vi önskar dom och lilla Mouse all lycka  framöver!

Söndag och dags för Gretas MH. Riktigt skoj var det......kom till Roslagens brukshundklubb vid 11 45 ( det var samling 12.00) det var en hund kvar att köra från förmiddagen och sedan behövde figuranterna en välbehövlig lunch.

Passade utmärkt. Tog långbeningarna och Greta på en runda runt elljusspåret.

Planen från början var att rasta av dom hemma med en skogspromenad, klädde på mig hela utstyrseln kopplade de långbenta och " valparna och gick ut"...då hör vi...det är drevhund i skogen..lite våndan av hösten faktiskt, man får inte ha skogen så ifred som man skulle önska under jaktsäsongen...ingen idé at ge sig ut i skogen hemma . De långbenta hör genast vad som är på gång och går vi upp i skogen då blir vi bara osams, så  en tur runt elljusspåret var inte alls fel...

Väl tillbaka var det strax Gretas tur...

Greta juli 2009

Detta är en favorit i repris.

Hon gjore ett riktigt bra MH och visade upp sig ungefär som hon är, full fart i arbete men ändå med ett sorts inre lugn och ganska orädd  och bestämd och helt skottfast..vi fick en etta på skotten.

 Det var första gången i livet hon hör skott så hon kan ju inte ha hunnit få varken bra eller dåliga erfarenheter av korta ljud...därmot när man ex amsuger tycker Greta det är störtkul, speciellt när man tar av munstycket. då tittar hon så nyfiket nära att läpparna lätt fastnar i insuget... lilla knasiga Greta... hon gör det om och om igen, så det verkar inte spela henne någon roll.

Så dags att åka hem med ett gäng ganska nöjda små, käka lite snabbt och så iväg med Saga på Rallylydnad i Upplands-Väsby.

Saga 2009

Också detta en favorit i repris

Riktigt skojigt var det...duktiga och bra instruktörer och en riktigt kul sport kan det nog bli.

De heter www.hundlydnad,se och ligger ungefär 2,5 mil hemifrån.

Det är tätt mellan skyltarna och många svängar hit och dit så det mesta är en gigantiskk kontaktkövning. Sen är det några moment som vi verkligen måste öva på.

Skojsigt var det i alla fall och Saga var självklart kursetta fast att vi missade första gången... 


1 kommentarer

Namn: Maria
Hemsida: http://www.123minsida.se/Beautiful-Eyes/21528143
Tidpunkt: 2009-10-27 21:26
Härligt MH Greta verkar haft.Bådar ju gott! Rallylydnad har jag aldrig testat det låter riktigt roligt och fartigt!!
MS Mouse på bild med Valle är ju bara så häftig!!

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«oktober 2022»
tiontofr
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Senaste inlägg
Vår
SOL
Äntligen!
Hmmm
Vinter fortfarande
Snö igen
Alla ting äro tre eller
Vinter
15 december
Söndag och regn

Senast kommenterade
Arlandahämtning mm.
Äntligen!
15 december
Måndag
18 september
11 september
Monstret i trädgården!
25 juli Ops..vad hände...
Paddy " Paddan"
Lördag 29 maj!

Arkiv
2011
2010
2009
2008