VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

5 september Högbo. SKK Int

Man vet ju aldrig..är det värt resan eller.....

I dag tog vi oss till Högbo-Bruk utanför Sandviken. Och ja...det var ju egentligen 4 hundar som skulle ställas ut, men eftersom inte Nikki klarar hundluckan så fick hon hänga med på ett hörn.

Här är vi då tillsammans med Carina och Boris, Frasse och Zickan.

 Utställning Högbo 2009

Först ut inför dagens övningar var Frasse..eller egentligen var det vi..började packandet i bilen redan i går, alla hundar fixade och badade, upp tidigt och så iväg för en två timmars färd till Högbo-Bruk utanför Sandviken.

Då är mackorna gjorda, kaffet på termosen och så ett par bananer och lite kexchoklad..efter resandet ska man hitta parkering, gick smidigt, ut med alla fem hundarna, fixa med burarna, försöka få på dom på vagnen och så ryggsäckarna på. till kontrollen och visa upp alla hundarnas vaccinationer, hitta ringen, ställa upp burarna, in med hundarna i dom...rasta några i taget ´" öva" lite och ....och nu är det Frasses tur...

Frasse bedöms

Frasse i ringen, trevlig dommare var det i dag  Frasse får till en etta och en 2:a placering i unghundklassen. Grattis!

Saga och Stefan

Näst ut var Stefan och Saga, här under en paus. Saga fick en etta men ingen placering. Så nu har hon sin första etta i officiell klass på utställning med en finfin kritik!

Greta har haft problem lite av och till sedan hon slog i ett knä...domaren gillade henne verkligen men tyckte att hon markerade på ett framben, tror säkert att det egentligen kan vara från hennes knä fast att det ser ut som att det är fram, hon springer  ojämnt.

Fick i övrigt en finfin kritik men tyvärr ett andrapris pga hennes orena gång, får nog kolla det där...

Sen var det läge för paus och en snabb fika..Huvudstudie av Saga!

Saga 5 sept 2009

Här står jag och försöker koncentrera mig. Marie Ladys uppfödare hade lovat att eventuellt visa ett av monstren eftersom de går i samma klass.

lady och jag i ringen

Det blev riktigt spännande i dag. Domaren var lite kul, han plockade in de han ville se mer av i mitten av ringen och då fick man inte ta i hunden, han ville nog se hur hunden egentligen ser ut när den ställer sig själv, Lady är rätt byggd och har inga problem med att ställa fötterna korekt av sig självt.

Öppenklassen

Här är vi i öppenklassen och ja, just det plötsligt och efter måååånga varv runt runt stod vi plötsligt som etta...vi som nästan tänkt lägga ner utställningskarriären..Har nog inte riktigt sett vad jag har där hemma... om man tänker efter så har hon ju faktiskt placerat sig riktigt bra för det mesta...men då måste man ju tänka efter...

Nedan en stilstudie av Lucky och Marie! Stort tack för att du ville visa henne!!

marie och Lucky

Lucky placerade sig som 5:a i öppenklassen. Båda flickorna fick CK!!

Så i bästa tik ryckte en ny handler,Karin in och tog Lucky medan jag själv visade Lady.Stort tack även till dig! Efter ytterligare ett gäng varv i ringen stod vi som tvåa.....eftersom tiken framför oss var en championtik så gick certet till oss  och ett reservcacib !!!

Jätteskoj, Dagen fortsatte med....uppfödargrupp, sen fika, vänta, hamburgare, fika, vänta. tog med mig Nikki och hämtade CK rosett och ett pris i form av två får( inte riktiga förståss) från prisbordet.

Nikki och jag

Badavies uppfödargrupp blev till slut tvåa bakom en jättefin springergrupp.

Så äntligen på väg tillbaka till bilen.

På väg hem

Allt ska nu packas tillbaka i bilen och sen får vi äntligen bege oss hemåt, en trevlig dag, men alltid skönt att komma hem...