VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

30 mars

Oj då va tiden plötsligt rusade iväg.

Bella är definitivt dräktig och mår inget vidare just nu så här tre veckor in i graviditeten. Det är som med oss, svårt bara att rekommendera en hund ett kex och ett glas vatten innan man kliver ur sängen på morgonen.

Så den 20:e blev det ögonlysningsresa för Skrållan. Tänker mig att hon nu ska få bli mamma för andra gången. Skrållan är bara en så urmysig hund.Några olika hanar stod på förslagslistan. Efter ett hett tips av Linda ringde jag Kerstin och ja, jag fick låna hennes urmysiga kille.

Tror det kan bli rikitgt bra!

Åkte med Skrållan och stod och väntade utanför Albano på Mitch. Han hade varit inne på ögonlysning. De gillar verkligen varandra dom här två hundarna, Skrållan blev glad och busig när hon fick se honom.

Först dagen efter, vi släppte dom i en tom fårhage, så fick dom till det på egen hand. Annars hade det för  mig inte varit aktuellt, måste ha en partner man gillar. Vi var där lite innan och lekte lite gömma boll en stund innan Mitch kom. Skrållan skrek rakt ut av lycka när hon fick syn på honom.....man kan ju bara bli glad när man ser dom.

Så nu är det i väntans tider.....ska bli så spännande......

Spännande också att se vad det kan bli för färger, både Skrållan och Mitch kan lämna brunt precis som Bella och Bailey.....

I går var det en annan fantastisk händelse. Lilla Engla människobarn döptes i Råsunda kyrka.Det är så härligt med småbarn och så vackert med dop.

Engla Inga Maria M 

Vilken härlig dag vi fick idag. Passade på att göra lite läxa med Cornelia, vi går ju på kurs gubevars( kan det stavas så?) Vet inte rikitgt vad läxan va, men roligt hade vi.

30mars08Cornelia M30marsbella M

De blivande mammorna fick ut och jobba lite i ett sök vilket resulterade i att Bella åt en hel dl till kvällsmat! Har kommit på i dag att hon gillar ICA:S vaniljkex också. Det är det ända hon tiggt till sig på länge.

30marsskrallan M30marsladytugg M

Skrållan älskar sin apportering,Lady däremot softade in med ett ben i solen medan småtjejerna Bella och Lucky hade dragkamp. Valle var är han? På prommis med husse...

30marsdrag Original

Så ett sms från Kerstin och Nelson, de har varit på utställning och det gick riktigt bra!! Kul!!