VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

Arlandahämtning mm.

Är trött på det här vita nu, vill ha barmark så man kan gå lättare och Luckan behöver få komma igång vid cyckeln.

Nackdelen är förståss att det blir skitigare inne, men inget går upp mot grus eller gräs under dojorna och så är det nåt man ska ha mellan tårna..men det var väl sand.

Har blivt en grej av att titta efter höga staket...det är mååånga industritomter och stora inhägnade parkeringar som har perfekta vinthundsstaket hmmmm... hoppas, hoppas att kommunen byter stängsel till våren på en stooor rastgård och sätter upp ett tvåmeters så att lilla N och polarna LL kan få jogga loss ordentligt.

En kompis i hagen

Det ska bli ny arrendator här ute på " vår" hage, ska höra med honom om man kan få ta en bit och bygga hundrastgård...vore ju helt perfekt i så fall.  Nya arrendatorn ska tillträda i mars är det sagt.

Har gått med i viktväktarna, 18 stycken på vårt lilla våningsplan på jobbet är med och lyssna noga...arbetsgivaren sponsrar, så vi behöver bara betala 500 kronor var.

Har syndat i kväll med semla, så kan vi inte ha det, så nu får det bli hårdköra resten av veckan.

Mer grönsaker, färska...dom är gratis!! Kostar inga points alls!!

Hade genomgång av alla klor och öron i helgen, ja det tog ju inte hela helgen men i söndags gjorde vi ett race...det funkar jättebra. Saga är fortfarande jätterädd men sitter ändå still och låter sig klippas bara men hittar henne....

Vår nyaste rekryt Paddy har anpassat sig perfekt till familjelivet här. Han gillar fortfarande INTE att bli lämnad men kan vara nere när man är uppe och kan vara ute och leka fast vi är inne så det tar sig.

Förmiddagarna blir dom ensamma, fram till tolv...funderar på att börja senare vissa dagar så man kan gå en runda med dom på morgonen istället men som det är nu är dom så vana att bli lämnade på förmiddan så de andra hundarna går och lägger sig när de ser att vi gör oss ordning för jobb.....tänkte att Paddy kanske skulle snappa upp lite av den energin...få se vad jag kommer fram till...

Arlanda hämtning 2010-01-25 002

Paddy och Lady knaprar nöt öra....

När jag var ute och la ett sök till Bella och Skrållan häromdagen fick han inte följa med utan var hemma med de andra, han var jätteledsen när vi gick men när jag var påväg tillbaka till huset hörde jag ingenting så jag vet inte hur länge han är orolig..och ingenting hade hänt inne i huset....man kanske skulle rigga en web-kamera..

I går kom det en ny liten irländare till Sverige, en liten spenslig sak utan ens ett uns underhudsfett på kroppen. De flesta rescues har ingen värme i kennlarna så all energi går säkert åt till att hålla värmen.

Arlanda hämtning 2010-01-25 003jasmin

Man en liten pigg sak var det....vi önskar henne välkommen till Sverige och vi önskar henne och hennes matte lycka till framöver.

jasmin2

Hon har inte blå ögon lilla Jasmine som nu ska heta Bell men blixten, den blixten....

Hittade den här damen också, en stray, inhämtad till Dunboyne pound och nu på PAWS...

ramona2

Man är ju inte riktigt riktig...det har nog alla fattat vid det här laget men åååhhhhh en sån fin hund...är man sugen eller är man sugen!!


2 kommentarer

Namn: Carina
Hemsida: http://www.flatt-life.se
Tidpunkt: 2010-01-30 15:59
I väntan på barmark, hmm ni får nog vänta lääänge känns det som, det bara snöar o snöar o snöar Är ochså sååå trött på allt vad vinter heter just nu. Ingenstans att gå och kallt om tassarna..
Vilket bra jobb som går in och betalar viktväktarna, kanon ju. Hoppas det går bra, motion blir det ju i alla fall massor av..
Ha en bra helg trots snö o kyla... Vi får väl höras när vi börjat tina upp och inte är insnöade längre.

ps. Instämmer helt med sista stycket i texten! Sugen, jo det kan jag mycket väl förstå!!

Namn: Maria L
Tidpunkt: 2017-03-18 17:33
Hej!
Jag pratade senast idag om Bell och började leta på webben och hittade till slut hit. Jag undrar om jag skulle kunna få/dela bilderna på Bell i albumet jag har över henne, hon har varit borta i många år men var den som ledde in mig på vinthundar (har/haft 5st greyhounds efter henne).
m.v.h
Maria

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«augusti 2023»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste inlägg
Vår
SOL
Äntligen!
Hmmm
Vinter fortfarande
Snö igen
Alla ting äro tre eller
Vinter
15 december
Söndag och regn

Senast kommenterade
Arlandahämtning mm.
Äntligen!
15 december
Måndag
18 september
11 september
Monstret i trädgården!
25 juli Ops..vad hände...
Paddy " Paddan"
Lördag 29 maj!

Arkiv
2011
2010
2009
2008