VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

14 dagar

Oj då, nu gick det två veckor igen....

I går hade vi en riktigt bra jaktträning tycker jag. Ett gäng människor som bara känner varandra lite sporadiskt från olika konstellationer och med olika erfarenheter och kunskaper inom hund och hundträning.

Tror det kan bli riktigt bra och givande. Målet är att träna varannan lördag på jakten,,,ska bli kul.

Känner att jag inte riktigt haft fokus uppe som tiigare när det gäller jaktträningen. förut var jag mycket ute och tränade lite korta moment, det enda jag gjort hela hösten känns det som är att träna sök. Bella fick hänga på igår och jag tycker hon skötte sig alldeles utmärkt. Hon är ju som alltid...det går bättre och bättre ju längre hon får hålla på. Klockan hann bli fyra på eftermiddan innan alla dogsen hade varit ute.

Så i dag då utställning i Enköpings ridhus. Kul!!! Carina dök upp vid 7.30 tiden och så åkte vi då, jag, Carina, Greta, Saga, Viktor , Frasse och Luckan till Enköping. Där mötte vi på Inger, Lotus och Marc och så alla möjliga människor som jag inte sett på väldigt länge.

Valparna skötte sig utmärkt. I dag fick stålburen följa med in och ja, det funkade utmärkt, de satt där snällt och sov faktiskt också en ganska lång stund, skönt att de börjar lära sig att koppla av. Blir jobbigt för dom att vara vakna och alerta en hel utställningsdag.

Domare var Erna-Britt Nordin, tyckte hon var fantastiskt bra med alla valparna och tog sig tid, men måste också ha tjänat tid i någon annan ände för hon dömde ändå undan snabbt...

Frasse fick bli bästa hanvalp i dag och BIM!!   Precic som förra utställningen när Viktor fick stryk av Saga i Sollentuna så fick Frasse stryk av henne i dag. Domaren var väldigt nöjd med och lovprisade valparna så vi hoppades faktiskt på att Saga som blev BIR kanske skulle kunna fixa en plats i BIG finalen men nej.........synd nog väntade man med BIG finalerna till klockan två och innan de var i gång var klockan närmare tre... blev en riktig heldag igen!! Borde lära oss att ta med riktig lunch, pasta sallad eller.........nånting annat än mackor till lunch....i går blev det bulle till lunch och kaffe i dag macka och kaffe.......inte helt bra...

Inger och Lotus börjar få koll på det här med att springa i ringen, Lotus hade en socka på sig på ena baktassen i dag då han fått en spricka i en trampdyna, men ingen hälta syntes så ja, det såg riktigt bra ut i ringen.

Skrållan hade egna aktiviteter i helgen. Hon har varit på hembesök hemma hos Christian och hans familj. De fick verkligen känna på hur det är att ha hund, höst, regn, mörker och slask....hundar är vattentäta så för deras del spelar det ju inte någon som helst roll vad det är för väder......

Husse tog gänget som var hemma på en riktig långis när han kom hem från jobbet så nu är alla äntligen hemma, lagom trötta ..så ja, det är väldigt lugnt här just nu....

I morgon går livet vidare och det blir valpkurs för Greta..det är två gånger kvar på Viktors kurs och jag tror att Greta får hänga på dit och Viktor till Roslagen på tisdag.

 


1 kommentarer

Namn: Carina
Hemsida: http://www.flatt-life.se
Tidpunkt: 2008-11-09 22:21
Hej och tack för en trevlig dag Med kanonresultat,,,gud vad roligt det är...Känns bra överhuvudtaget just nu Kul med jaktträningen och våra tisdagar på roslagens är toppen..
Måste säga att dom skötte sig exemplariskt idag allihop, en låång dag, men inget knorr,,hur nöjda som helst, och jag med fast nu ska det ändå bli skönt med lite uppehåll på utställningsfronten!!
Ha det gott så ses vi på tisdag!!!

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«oktober 2008»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Senaste inlägg
Vår
SOL
Äntligen!
Hmmm
Vinter fortfarande
Snö igen
Alla ting äro tre eller
Vinter
15 december
Söndag och regn

Senast kommenterade
Arlandahämtning mm.
Äntligen!
15 december
Måndag
18 september
11 september
Monstret i trädgården!
25 juli Ops..vad hände...
Paddy " Paddan"
Lördag 29 maj!

Arkiv
2011
2010
2009
2008
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari