VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

Utställning mm

I lördags var det utställning i Sollentuna rackethall, Hjorthundklubbens inofficiella utställning.

Det är en bra övning att vara bland folk och hundar. Puppisarna skötte sig fin,fint och kopplade av också riktigt bra tycker jag.

Viktor var den ende av våra små som var riktigt ok. Saga hade ont i ett öga och Greta var lite småhalt på ett framben...

Frasse kom vältrimmad, riktigt tillsnofsad. Med sig hade han både matte .husse och sina brorsor Zickan och Hampus.

Roligt också att Lotus med matte, husse och lillmatte också dök upp....men vad tänkte vi på...varför trimmade vi honom inte???? Vi hade ju hur gott om tid som helst, vilket hjärnsläpp!! Om inte innan så hade han lätt kunnat blivit trimmad efter sin ringentré.

För matte Inger var det debut, riktigt bra gick det. Det är lätt när man blir stressad, att springa ifrån hunden, men här såg det riktigt lugnt och stabilt ut.

Sååå en lång väntan. Saga blev BIR och skulle in i BIS finalen med husse. Lite märkligt att det inte var någon gruppfinal för babyvalparna vilket innebar att det var hur många valpar som helst i BIS finalen...som kom igång runt 15.30...en omöjlig uppgift för domaren.

Luckan låg med som sällskap hela dagen, hon klarar ju inte av att gå ut genom hundluckan hemma så hon fick hänga med av den anledningen,hur simpel som helst på en utställning. Hon sov mest hela tiden mellan rastningarna och när hon får chansen så måste hon bara hälsa på en och annan.

Så söndag och kloklippning!

Ann skickar sms...Cenzo ställs ut i Mjölby på SSRK:s utställning och har kommit trea i sin klass av 7 anmälda. Kul! Ska  bli spännande att se om de håller sig runt pallplatserna även uppåt i åldrarna...

Måndag och semesterdag. I dag har Valle blivit ordentligt genomgången, kamning och ett bad. Han blir så himla fin när han är nybadad. Förra gången han blev badad var han i fällning men nu såg jag stor skillnad direkt efter kamningen att pälsen blev mycket snyggare.

Har jobbat på lite med mjukisdjursletning med honom Bella och Skrållan. Valle är minst lika duktig som Bella ( Skrållan slår ingen) han hittar nallar gömda på alla möjliga kluriga ställen i skogen.. rusar ut och in och ser ut som att han tycker det är helskoj, full rulle är det i alla fall.

Har fotat dåligt på sistone..bästa kameran är trasig...här är det Bella och hennes barn som har dragkamp i trädgården, ja då, ibland är hon fortfarande mamma och leker, vaktar och pysslar med dom och delar sin mat med valparna om dom kommer innan hon hunnit ätit upp, men så ibland vill hon ha egen tid....hon är en modern kvinna Bella.

Bella busar med barnen

Viktor på spåruppdrag i skogen......

Viktor

Det finns såååå mycket att undersöka...Cornelia verkar gilla att umgås med valparna och blir lätt en i gänget när vi är på promenad. Valparna börjar på att bli så stora så snart vat man inte vem som är vem..... tänkte på det i dag att förut var Greta högre än Saga, nu är det tvärtom..

Undersökande verksamhet

Undrar vad som varit i ljungen...

I tisdags fick Bella och Cornelia hänga med på lydnadsträning på Roslagens BK, ja...inte vet jag vad Bella funderar på sen....metallapporten...en tupplur med den som huvudkudde...

Bella laddar upp med metallapporten

Tittade ut genom förnstret..utanför hundluckan ligger en stor glasskärva...en glad apportör, läs Saga, vet hur man kan hoppa upp på fönsterbrädan, ta sig förbi ett galler genom att gå utefter fönstret och sedan in på altan på baksidan, här har en stor vas vält och gått sönder och ja, varför inte ta med sig en bit!! Huga!! Ren supertur att ingen skurit sönder sig, nu är passagen försatt........

Skitigt är det, regn och regn...ska bli snö har dom sagt........

«oktober 2008»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Senaste inlägg
Vår
SOL
Äntligen!
Hmmm
Vinter fortfarande
Snö igen
Alla ting äro tre eller
Vinter
15 december
Söndag och regn

Senast kommenterade
Arlandahämtning mm.
Äntligen!
15 december
Måndag
18 september
11 september
Monstret i trädgården!
25 juli Ops..vad hände...
Paddy " Paddan"
Lördag 29 maj!

Arkiv
2011
2010
2009
2008
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari