VÄLKOMMEN TILL KENNEL BRILAROS

4 september

Nu har man hunnit avsluta sin första jobbvecka efter semestern. Stefan har njutit av ytterligare en veckas ledighet och hunnit med att fixa lita av allt det man alltid tror man ska hinna. Fast i år har vi verkligen taggat ner och inte stressat alltför mycket med en massa byggprojekt.

Altanen/ entrén blev i alla fall riktigt snygg och nu håller Stefan och fixar planket också. Badrummet har blivit fixat och nästa vecka kommer nya pannan. Framåt hösten kan det hända att hallen blir tapetserad...vi får se..

Massor av lingon har Stefan och hundarna plockat i veckan. Här hjälper Greta husse med rensningen...

Greta hjälper husse rensa lingon

Greta och husse rensar lingon

Vi har haft kompisar i hagen i sommar också. De är ett av mina absoluta favoritdjur..måste ge mig ut med kameran och fota flera..

En kompis i hagen

Visst är de vackra, finns i alla färger, massor av olika storlekar och raser precis som våra hundar...

Skördetid...har pallat äpplen i pappas grannes trädgård, tror det är Transparant Blanche, blir i alla fall ett härligt mos!

Äpplen

Moset här gör på gammeldags vis i trädvaggan, hur enkelt som helst, nu har vi massor så vi klarar oss hela vintern..Mos making

.....och svamp och 30 liter lingon och blåbär..och vinbär och..sen ska jag nog prova att plocka rönnbär i år....och göra gelè..så gott..

Rönnbär

En favorit i repris!

Bolltistel

I kväll blir det badning inför utställningen i morgon! Högbo med 5! hundar....Hur tänkte jag då?